top of page
  • Writer's pictureEmre Ata

Var kan jag köpa Bitcoin?

Var kan jag köpa Bitcoin?


Binance-kryptokursutbytet blir alltmer en seriös alternativ valuta, särskilt för online-köp. Men var får du faktiskt Bitcoin? Nybörjare behöver först en plånbok - en virtuell plånbok. Bakom detta finns programvara som är tillgänglig för alla operativsystem och plattformar. Med plånboken kan du skicka och ta emot bitcoins. Valutan kan köpas på en av Bitcoin-marknadsplatserna på internet. Investerare måste registrera sig och ange sina kontouppgifter. vissa leverantörer tillåter också att Bitcoin köps med kreditkort. Köp Bitcoin på en reglerad traditionell handelsplats Under tiden har de första traditionella börserna också insett innovationspotentialen i Binance-kryptovalutautbyte. Att välja marknadsplats på vår webbplats kräver omsorg och ett hopp om tro. Eftersom dessa företag kan gå i konkurs eller hackas - har båda redan hänt. Det finns några ledarwebbplatser som annonserar med regelbundna säkerhetsgranskningar. Där erbjuder BTC-ägare sina Bitcoins till ett visst pris, som på eBay tar marknaden en transaktionsavgift.


Var kan jag köpa Bitcoin?
Var kan jag köpa Bitcoin?


CFD-handelsformulär


Den stora fördelen med CFD-handelsplattformar på buycryptocoin.net är att det förutom Binance-kryptovalutabörsen också finns andra tillgångsklasser som lager, råvaror. Dessa konton skyddas dessutom av en insättningsgaranti genom statlig reglering.


Bitcoin-appar


Det är möjligt att köpa Bitcoin med vilken modern smartphone som helst. För att köpa Bitcoin med din smartphone måste du installera en motsvarande app. Alla större kryptobörser erbjuder motsvarande appar, varav de flesta är gratis. De är väldigt enkla att använda och pålitliga. Efter nedladdning kan du handla direkt med appen: I ett demo-läge är det möjligt att prova alla funktioner i Bitcoin-handel. Om du sedan vill köpa Bitcoin med appen kan du växla till riktiga pengar-läge. För att göra detta måste du identifiera dig i förväg med hjälp av en videoidentifieringsprocedur. Sedan kan du sätta in pengar från ditt checkkonto, som kommer att finnas tillgängligt en kort stund senare i appen för att köpa Bitcoin.





Det finns många bankomater där du kan köpa Bitcoin. Som vanligt på bankomater kan du betala Bitcoin i önskat belopp med ett EC- eller kreditkort. Många bankomater där du kan köpa Bitcoin accepterar också kontanter för att betala för Bitcoin. Förutsättningen för att köpa Bitcoin på en bankomat är förekomsten av en Bitcoin-plånbokadress. Du måste ange den här adressen under köpprocessen eftersom det är här den köpta Bitcoin kommer att skickas. Det finns dock avgifter när du köper Bitcoin på bankomater. Dessa avgifter kan uppgå till 5% av inköpsbeloppet, vilket naturligtvis är mycket mer än till exempel köp i appen.





8 views0 comments
bottom of page