top of page
  • Writer's pictureEmre Ata

Hur köper jag EOS?

Hur köper jag EOS?


EOS förlitar sig på en hög nivå av kryptoutbyte såväl som på en plattform som erbjuder så många utvecklare som möjligt. Det är ett enkelt inträde i blockchain-utvecklingsmiljön. Det speciella med EOS är att block kan genereras mycket snabbt. Därför bekräftas transaktioner vanligtvis inom 3 sekunder. Detta är också nödvändigt för att kunna köra komplexa program på blockchain utan dröjsmål. I jämförelse med Bitcoin genereras ett nytt block bara var 5-10 minuter. En annan positiv sak att nämna är att det inte finns någon energiutvinning på EOS. I stället förlitar sig EOS på delegatens bevis. Med detta genererar många utvalda blockproducenter nya block varje sekund och bekräftar därmed också transaktionerna. Du hittar detaljerad information om EOS här på www.buycryptocoin.net.


Hur köper jag EOS?
Hur köper jag EOS?

EOS har tillväxtpotential


Ett stort problem i blockchain-miljöer är att uppnå sund tillväxt. Här talar vi inte om tokens pris, utan om samhällets tillväxt och företag som använder EOS-programvaran för sin produkt. För att säkerställa detta ställdes en miljard US dollar till förfogande för partnerskap.


Förmodligen den största specialiteten när det gäller EOS är det delegerade beviset, en egenutvecklad utveckling. Systemet har väljare, vittnen och delegater. Innehavet av en symbol representerar en rösträtt. Med dessa röster väljs vittnen, varigenom rösträtten inte är likvärdig. Ju fler polletter du har, desto mer vägs röstningen. De valda vittnena kan sedan validera nya block.


Det är tillrådligt att hålla koll på EOS


Även om EOS oftare kritiseras av samhället på grund av sin brist på decentralisering har det också sina fördelar, bättre prestanda och bättre skalbarhet. De enorma ekonomiska resurserna som finns tillgängliga bör på lång sikt säkerställa att fler och fler partnerskap med etablerade företag.


Var kan jag köpa EOS?

Om du vill köpa EOS måste du registrera dig i kryptobörser. Men du bör se till att EOS också handlas mot dollar på kryptobörsen. Inte varje börs tillåter dig att köpa EOS för dollar. På den största kryptobörsen i världen handlas till exempel alla kryptovalutor endast mot andra kryptovalutor. Förutom möjligheten att sätta in dollar bör du också vara uppmärksam på hur du kan sätta in dollar. Vissa kryptobörser ger dig bara möjlighet att överföra dollarkredit till börsen. Men eftersom överföringarna är mycket långsamma kan det ibland ta några dagar för krediten att komma fram. Det går snabbare om du kan betala krediten till respektive kryptobörs med kreditkort eller PayPal. Till exempel, www.buycryptocoin.net ger dig det här alternativet.


Ingen vet när rätt tid är att köpa EOS. Faktum är dock att utvecklingen hos EOS fortfarande är i början. Det kommer att vara viktigt för EOS att många applikationer lyckas på lång sikt.







3 views0 comments
bottom of page