top of page
  • Writer's pictureEmre Ata

Hur köper jag Bitcoin med kreditkort?

Hur köper jag Bitcoin med kreditkort?


Bitcoin, ibland kallat digitalt guld, är den ursprungliga och mest etablerade kryptovalutan. När det gäller att köpa Bitcoin med ett kreditkort finns det i allmänhet få Binance-kryptovalutabörser som accepterar Bitcoin som betalningsmetod. Ett alternativ som är populärt bland handlare går genom våra reglerade mäklare. Vi är ett snabbt och enkelt sätt att vinna prisrisk på Binance-kryptovalutaväxling utan att överföra tillgångarna själva eller lagra dem säkert. För att säkerställa att du köper bitcoin säkert på vår plattform erbjuder vi dig en mäklare med ett gott rykte som är helt kompatibel och reglerad av globala myndigheter. Ett alternativ som är extremt enkelt är att köpa med kreditkort. För närvarande finns det knappast ett sätt som är både säkrare och snabbare om du vill byta dina pengar mot digitala mynt. Om du investerar i Binance-kryptovalutautbytet måste du vara medveten om att det alltid kan gå i andra riktningen. Våra prognoser är för närvarande ganska gynnsamma.

Hur köper jag Bitcoin med kreditkort?
Hur köper jag Bitcoin med kreditkort?


Sätta in pengar


Detta tar dig till buycryptocoin.net hemsida. Härifrån väljer du alternativet Insättningspengar - du kan sätta in ett belopp utan verifiering. Nu är allt du behöver göra att välja önskad betalningsmetod, t.ex. Gör kreditkortet och sedan betalningen. Därefter ska dina pengar vara tillgängliga.


Köp Bitcoin


När du har deponerat pengar kan du börja köpa bitcoin på vår webbplats. Klicka på marknader och kryptosektioner på menyn. Här kan du se ett antal Binance-kryptovalutautbyten och alla nödvändiga detaljer om de enskilda valutorna. För att köpa önskad Bitcoin måste du klicka på köp och sedan på öppen handel.


Köp Bitcoin direkt med ett kreditkort


Många tror felaktigt att du bara kan gå till en bitcoin-webbplats och köpa bitcoin med ett kreditkort. Detta är inte fallet, du måste alltid gå igenom en tredje part för att få tillgång till kryptovalutamarknaden, vare sig det är en börs eller en mäklare. Om du vill köpa Bitcoin och förvara den i en plånbok måste du köpa Bitcoin på en kryptovalutautbyte eller en peer-to-peer-utbyte.



Vanligtvis måste du verifiera din identitet när du registrerar dig för en kryptovalutautbyte. Detta beror på att börser och mäklare måste följa lagar mot penningtvätt, vars krav varierar från region till region. Dessa regler är inte att frukta, utan de är avsedda att förhindra penningtvätt och skydda ditt konto och din identitet mot stöld.






10 views0 comments
bottom of page